PHOTOGRAPHY

Op het gebied van fotografie wil ik vooral de nadruk op originaliteit en creativiteit leggen. Een standaard fotoshoot geeft een standaard resultaat, maar ik lever het bewijs dat het anders kan! Met een team van enthousiaste visagisten en kappers en met behulp van uitgebreide lichttechniek en een professionele fotostudio verzorg ik uitgebreide shoots. Ben jij iemand met een creatieve geest en breng je graag je eigen ideeën op tafel? Bring it on, zodat we samen tot een mooi resultaat komen! Naast portfolio-shoots houd ik me ook bezig met productfotografie, zoals onder andere: kleding, fietsen, menukaarten, panden of stockfoto’s voor bedrijven. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Vraag een photoshoot aan.
Bekijk fotoalbums:

GRAPHIC DESIGN

Grafische vormgeving is de oorsprong van mijn creativiteit. Al vanaf 1993 werk ik met de programma's van Adobe. Omdat er indertijd nog geen internet bestond, was ik verplicht zelf op onderzoek te gaan om aan de wensen van mijn aanvragers te kunnen voldoen. Hierdoor groeide niet alleen mijn eigen ontwikkeling, ook mijn klantenkring en hun wensen begonnen zich uit te breiden. Met al deze kennis binnen dit vakgebied kan ik eindeloos veel producten aanbieden. Denk aan: brochures, visitekaartjes, flyers, posters, logo's, geboortekaartjes, trouwkaarten en webdesign. Als erkend leerbedrijf, bied ik jaarlijks ook regelmatig stageplekken aan leergierige vakgenoten.

Vraag een design aan.
Bekijk fotoalbums:

PUBLICATIONS

Als grafisch vormgever is het gebruikelijk om bestaande foto’s van stocksites te gebruiken, maar mijn altijd prikkelende drang naar innovatie en creatie bracht mij op andere ideeën.Ik besloot in 2000 dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging; fotograferen! Met mijn gloednieuwe camera oefende ik met vrienden en familie om zo veel mogelijk ervaring op te doen. Ik werd steeds vaker gevraagd voor feestjes en bruiloften en op één van deze bruiloften kreeg ik een aanbieding, die zich ontvouwde als mijn eerste grote opdracht. Vele opdrachten volgden hierna en ik ben nog altijd leergierig en enthousiast in de wereld van grafisch vormgeving en fotografie.
Bekijk fotoalbums:

REFERENCES

CONTACT

info@sicerow.com
M. Smallegangesbuurt 72
4461 AT Goes
The Netherlands
KVK/COC: 20145302
Sicerow.com is een SBB-erkend leerbedrijf.Vind mijn werk ook op: